Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3 Posty
xxxx xxxx
(xvx)
Wiking
marianek napisał:
no popatrz jaki porzadny chłopaczyna....
jestem pewny,ze ten poltun ze stabek najebał długów i w związku z tym chciał uszkodzic lokomotywe!
Tyle ze jak przezyje, to jego problem nie zniknie, a wrecz sie podwoi/potroi.....
Zabic sie to trzeba umiec.....
Szacun dla angola za zapłacenie rachunków!
PS: Zadne z nas nie zna dnia ani godziny....
Dlatego > gwałcic rabowac, warszawa musi panowac.....

nastepny warszawiaczek do kaftana sie kwalifikuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
niedługo ogłoszę światu początek końca Mojanorwegia.pl

tak tak
upadek Islandii to też robota zygzaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
kubanczyk napisał:
Jak tak przeglądam to badziewiarskie forum to dochodzę do wniosku, że jaki by nie był temat to zazwyczaj dochodzi do tego, że ludzie się obelgami obrzucają, liczą kto ma więcej postów napisanych, i suma sumarum nic to nie ma wspólnego z tematem. Czy wam płacą za pisanie tych gniotów ? co to ma wspólnego z tym chłopakiem ze Stæbek ? I gdzie są w tym momencie wasi rodzice ?

tak płacą im za pisanie postów. jest rozwinięta branża IT (SEO , SEF i ogólnie rzecz biorąc pozycjonowanie które ma na celu zwiększenie ruchu na serwisie, poprawa wyników w google itp ) zbierają content , ale taki chujowy że masakra, i tak ten szit jest prowadzony że łatwo go podciąć Ja już mam pomysła jak to wykorzystać i doświadczenie poparte sukcesami. niedługo ogłoszę światu początek końca Mojanorwegia.pl

ziziak-znow trolujesz
musze cie zmartwic od straszenia "ogniem piekielnym"to juz mamy fachowcow,od oglaszania koncow swiata tez juz ich troche bylo,wiec co pozostaje dla ziziaka?ano chyba tylko -
; wziasc w raczke siusiaka,troszke pomasowac,ulge sobie zafundowac milej zabawy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
kryss napisał:
co pozostaje dla ziziaka?ano chyba tylko -
; wziasc w raczke siusiaka,troszke pomasowac,
ulge sobie zafundowac milej zabawy

To bylo DOBRE!

ziziak "miec" pewnie "renie" wyrobiona!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Do ziziaka
weź w rączkę siusiaka
w drugą cannabis indica
i ciągnij
płucami dym
a ręką patyka
pamiętaj
to co piszesz
i co trzymasz w ręce
równie jest cienkie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak

zapoewniam jescze taki "ziziak"

scyj scyj
taki ziziaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
te artysta > czy ja cie nie widziałem w maxbo Ole deviks vei w olso w tym tygodniu?
Taki byk 150cm w czapce głupolce z dwoma innymi poltunami peugeotem białym...(?)
Mam wrazenie ze byłes to ty.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
aaaaaaaaa jednak sie zgadza : )

Taki podobny do....nikogo

Poltun > to własnie ktos taki jak ty > krzyzówka wszystkiego z niczym...

"Błaznik " >>> po jakiemu to?

Nast razem jak cie trafie na maxbo, to poznasz mnie blizej, ba baaardzo blisko : )

Gdzzie byłes jak wzrost dawali ???
Kurwa jak facet moze miec 150-155cm wzrostu?
Ty jestes "inny" wiec wal do nav-u i zapytaj o jakąs pomoc.....
Dadzą, bo ty poszkodowany przez zycie jestes > taki z metra cięty byczysko

ps: ostanio norki znalezli sposób jak pozbyc sie ciapatych i ogólnie całej reszty tej "pracujacej" masy Aliens...
Pytali mnie czy w Oświęcimiu da sie odpalic te piece?
ja na to, ze pewnie tak, wiec poprosili zeby odpalic i napisac na nim... NAV : ))
Kilka tygodni i po kłopocie......

Ty zyzak sie dzwigniesz, bo prawdziwy walczak z ciebie, wiec nie ustawiaj sie w kolejce do....NAV-u..
A jesli juz , to wal do drugiego okienka >>> påvirkes av skjebnen, mentale defectives, psykisk utviklingshemmede og andre.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
nie spinaj tak posladków Tomaszu.....
Nigdy nie znasz dnia ani godziny, wiec bądz czujny bo Drmn to taka wieksza kolonia....
aaaaaaaaa i nie uzywaj słow, potocznie uznawanych za obrazliwe!
Ja jestem fajny kolo i nie szukam wrogów (raczej), wole miec w okół siebie ludzi normalnych, z którymi mozna jebnąc browca, zapalic faje, a nie wyzywac sie na forum...
ps: Czemu kurwa taki jurny jestes?
przeciez nie masz juz 20 lat, pracowałes juz za granicą, poznałes co to twarda dupa, wyzysk, walenie w chooja,etc.....
Badz kapke "cieplejszy" a gwarantuje,ze to ci sie opłaci...
Zycie to nie jeden skręt, czy sciezka.... Czasem trzeba byc kapke powazniejszym, bo mozna pewnego dnia obudzic sie z reka w nocniku!
Koledzy do czegos dojda, ozenią sie, przestana cpac, przeginac, itp...a ty zostaniesz sam z tymi twoimi zasadami.....
I co wtedy ? > ja wróze ci..... Stabekk!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
marianek napisał:
nie spinaj tak posladków Tomaszu.....
Nigdy nie znasz dnia ani godziny, wiec bądz czujny bo Drmn to taka wieksza kolonia....
aaaaaaaaa i nie uzywaj słow, potocznie uznawanych za obrazliwe!
Ja jestem fajny kolo i nie szukam wrogów (raczej), wole miec w okół siebie ludzi normalnych, z którymi mozna jebnąc browca, zapalic faje, a nie wyzywac sie na forum...
ps: Czemu kurwa taki jurny jestes?
przeciez nie masz juz 20 lat, pracowałes juz za granicą, poznałes co to twarda dupa, wyzysk, walenie w chooja,etc.....
Badz kapke "cieplejszy" a gwarantuje,ze to ci sie opłaci...
Zycie to nie jeden skręt, czy sciezka.... Czasem trzeba byc kapke powazniejszym, bo mozna pewnego dnia obudzic sie z reka w nocniku!
Koledzy do czegos dojda, ozenią sie, przestana cpac, przeginac, itp...a ty zostaniesz sam z tymi twoimi zasadami.....
I co wtedy ? > ja wróze ci..... Stabekk!

K..wa Marian Ty to napisałeś ... jestem w ciężkim szoku.... pozytywnym, choć ciężko mi to przyznać...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok